Onze werkzaamheden

Ontwerp

Een tuinontwerp is creatief maatwerk. Een goede aangelegde tuin begint met een goed en uniek tuinplan waarbij uw wensen en ideeën centraal staan. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en ideeën en nemen u stap voor stap mee om tot het gewenste eindresultaat te komen. Gedurende het ontwerp werpen we onze specialistische blik op uw tuin en houden we rekening met alle aspecten die van belang zijn zoals de ligging, hoeveel tijd u wil besteden aan het onderhoud en het gebruik van uw tuin. 

VOShoveniers heeft ruime ervaring met alle mogelijke tuinen en stijlen of het nu gaat om een kleine stadstuin of een grote tuin rondom een vrijstaande woning, een klassieke tuin of een moderne tuin. 

Het ontwerp van uw tuin voeren wij zorgvuldig uit, zodat er voorafgaand en tijdens de aanleg van de tuin geen onduidelijkheden zullen bestaan. Tevens is een heldere offerte voor ons van belang, we bespreken daarom met u ook over de begroting en de financiële mogelijkheden. 

Ontwerp Tuin
Aanleg tuin

Aanleg

Een zorgvuldige en vakbekwame aanleg is van belang voor de levensduur van uw tuin. We werken uitsluitend met materialen van goede kwaliteit en afkomstig van een zorgvuldig uitgezochte leverancier om de duurzaamheid van uw tuin te bevorderen. We hebben oog voor detail en staan garant voor een goede afwerking.

VOShoveniers beschikt voor iedere klus en elke werksoort over het juiste tuingereedschap en tuinmachines. Gedurende de aanleg gaan we efficiënt te werk om tijdswinst te behalen en voeren we precies de werkzaamheden uit volgens afspraken.

Onderhoud

Een tuin groeit gedurende het jaar met de seizoenen mee en behoeft afhankelijk van het seizoen bepaalde onderhoud. VOShoveniers bied u tuin vakkundig onderhoud. VOShoveniers beschikt voor iedere klus en elke werksoort over het juiste tuingereedschap en tuinmachines. 

U kunt ons eenmalig inschakelen om werkzaamheden uit te voeren die u liever uitbesteed. Het onderhoud voeren we uit naar aanleiding van uw wensen, behoefte en de toestand van uw tuin. 

VOShoveniers bied ook de mogelijkheid tot het opstellen van een tuinplan om regelmatig uw tuin te onderhouden. Hierbij kunnen we alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren die u tuin nodig heeft. Zo kunt u zorgeloos van uw tuin genieten. 

Onderhoud tuin

Gazon Onderhoud

Gazon onderhoud in najaar of voorjaar met de nieuwste “doorzaaimachine”. Met een 5 stappenplan is uw grasveld in een paar weken weer een gazon.

Stappenplan:

  • Maaien
  • Verticuteren
  • Harken van dood materiaal
  • Speciale doorzaaimachine
  • Na opkomst van het nieuwe, jonge gazon bemesten

Abonnementsvormen

Bij Vos Hoveniers kan er gekozen worden uit diverse abonnementsvormen voor uw tuin Wilt u een afspraak maken? Bel of mail ons dan

Jaarrond

Heel het jaar genieten van uw tuin zonder de lasten. Wij stemmen met u af hoevaak wij langskomen om uw tuin te onderhouden.

4 seizoenen

4x jaarlijks een onderhoudsronde voor de tuin. Zo staat uw tuin er elk seizoen mooi bij!

Halfjaarlijks onderhoud

Vindt u het zelf ook leuk om in de tuin te snoeien, maar is de haag toch iets te groot of de bomen te hoog? Kies dan voor halfjaarlijks onderhoud.

Tuin vakantieplan

Heeft uw tuin tijdens uw vakantie verzorging/onderhoud nodig? Wij regelen het voor u. Zo kunt u zonder zorgen op vakantie.

Op afroep

Een aantal vragen over de tuin of beplanting? Of wilt u een keer samen met een ervaren hovenier uw tuin onderhouden. Vos Hoveniers komen ook op afroep bij u langs.

Renovatie tuin

Renovatie

Tevens voeren we ook grote of kleine (tuin)renovaties uit.

Heeft u een vraag over één of meerdere van onze werkzaamheden?